Ga naar de inhoud

Klantervaringen

Partyverhuur Jos & Diana Dekker
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
C PoppeC Poppe
10:19 13 Feb 22
Niet eens het seizoen ervoor maar toch toverde jos binnen 3kwartier een prachtig springkussen tevoorschijn voor de verjaardag van mijn zoontje. Geweldige service, aardige mensen waar je echt van op aan kan. Super ervaring.
Geert Van RaaijenGeert Van Raaijen
13:53 08 Sep 21
Jos en zijn team zorgde ervoor dat wij een fantastisch bruiloftsfeest hadden. Er wordt goed en professioneel meegedacht tijdens de voorbereidingen en er wordt overal aan gedacht op de avond zelf. Samen met zijn team is er ontzettend hard gewerkt, waarvoor dank! Wij hebben ontzettend genoten! 🙂
MurduckMurduck
12:11 02 Jan 20
Betrouwbaar snel en heel vriendelijke medewerkers echt een top bedrijf zeker een aanrader
Herman VeermanHerman Veerman
13:42 30 Sep 17
Voor ons 40 jarige huwelijksfeest bij ons thuis een complete tent plus inrichting en catering door Jos Dekker laten regelen. Alles tot in de puntjes geregeld en zelfs vlak voor het feest in verband met het zeer slechte weer heeft Jos en zijn personeel nog wat aanpassing gedaan. Vooraf wordt zeer goed mee gedacht over de opzet, de indelingen en alles er om heen. En ter plekke improviseren om het te laten slagen is Jos niet onbekend en hij komt altijd met de goede oplossing. Al met al heel fijn, een TOPBEDRIJF die gewoon weet waar ze mee bezig zijn en waar je op aan kunt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de levering. Wij hebben voor 200% een topdag gehad.
Liesbeth de BorstLiesbeth de Borst
11:42 09 Oct 16
Jos en Diane , al 20 jaar verzorgen ze onze grote en kleine feestjes met veel plezier en inzet. Altijd staan ze klaar, oog voor detail,een luisterend oor,een feestje binnen 24 uur , alles is mogelijk. En Jos blijft de rust zelve.