Meteen naar de inhoud

Mogelijkheden

Bezorgservice

Voor een klein bedrag kunt u al van het gemak van onze bezorgservice genieten. Wij bezorgen voornamelijk in onze regio, voor bezorgen buiten de regio kunt u contact met ons opnemen.

€30

Bezorging in Nunspeet

€38

Bezorging in Doornspijk, Vierhouten, Elspeet, Hulshorst & Hierden

€42

Bezorging in 't Harde, Elburg, Harderwijk & Ermelo

€46

Bezorging in Oldebroek & Putten

€50

Bezorging in Uddel & Zeewolde

Huur zonder sores

Of u nou kiest voor onze bezorgservice of uw goederen zelf komt ophalen, het kan allemaal. U betaalt gewoon voor de tijd dat u deze spullen gebruikt.

Professioneel beeld & geluid

Mocht u uw feest willen voorzien van beeld en geluid, dan bent u óók bij ons op het goede adres. Wij hebben zelf professionele apparatuur in huis. Maar als u het toch groter wilt aanpakken kunnen wij u ook zonder moeite doorverwijzen naar professionele connecties.

Kleine bedragen

Bij orders met een totaalbedrag onder de €10,- wordt €5 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Schoonmaakservice

Voor uw gemak bieden wij ook een schoonmaakservice aan. Voor een nagecalculeerd bedrag kunt u al ons servies en glaswerk gewoon vuil inleveren.

Hoogwaardige catering

Bij Partyverhuur Dekker verzorgen wij zelf de catering. daarnaast hebben wij contacten met de beste cateraars in de regio. Zo zorgen wij dat de catering altijd aansluit bij uw wensen.

Een compleet pakket

Wij zijn bijzonder goed in het organiseren van feesten die u zich nog lang zult herinneren. Laat daarom uw feest compleet door ons regelen. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren deze op een professionele wijze.