Mogelijkheden

Bezorgservice

Voor een klein bedrag kunt u al van het gemak van onze bezorgservice genieten. Wij bezorgen voornamelijk in onze regio, dus voor bezorgen buiten de regio kunt u contact met ons opnemen.

  • Oldebroek & Putten: €46,-
  • 't Harde, Elburg, Harderwijk & Ermelo: €42,-
  • Doornspijk, Vierhouten, Elspeet, Hulshorst & Hierden: €38,-
  • Uddel & Zeewolde: €50,-
  • Nunspeet: 30,-

Schoonmaakservice

Voor uw gemak bieden wij ook een schoonmaakservice aan. Voor een nagecalculeerd bedrag kunt u al ons servies en glaswerk gewoon vuil inleveren.

Contacten met gekwalificeerde cateraars

Wij hebben contacten met de beste cateraars in de regio. Op deze manier kunt u er voor kiezen ook de catering door ons laten verzorgen.

Een compleet pakket

Wij zijn bijzonder goed in het organiseren van feesten die u zich nog lang zult herinneren. Laat daarom uw feest compleet door ons regelen. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren deze op een professionele wijze.

Huur zonder sores

Of u nou kiest voor onze bezorgservice of uw goederen zelf komt ophalen, het kan allemaal. U betaalt gewoon voor de tijd dat u deze spullen gebruikt.

Professioneel beeld & geluid

Mocht u uw feest willen voorzien van beeld en geluid, dan bent u óók bij ons op het goede adres. Wij hebben zelf professionele apparatuur in huis. Maar als u het toch groter wilt aanpakken kunnen wij u ook zonder moeite doorverwijzen naar professionele connecties.

Kleine bedragen

Bij orders met een totaalbedrag onder de €10,- wordt €5 aan administratiekosten in rekening gebracht.
Er staat geen producten op uw verlanglijstje.